top of page

Competiția

SOLAR DECATHLON EUROPE 2019

 

Project Over4

Competiția Solar Decathlon este cea mai importanta competiție de arhitectura și inginerie la nivel international ce se adresează universităților din întreaga lume. Fiecare echipa participanta formata din studenți trebuie sa proiecteze și sa construiască un prototip de casa solara independenta energetic. Suntem una dintre cele 11 echipe calificate la aceasta competiție și astfel, vom proiecta și construi un prototip de casa pe care o vom transporta in iulie 2019 în Szentendre și care va fi supusa la următoarele 10 probe:

Architecture over4
Engineering and Construction Over4
Communication Over4 and Social Awarness Over4
Energy Efficiency over4
Neighbourhood inegration and impact over4
Innovation & Viability Over4

Orașul Szentendre, Ungaria a fost selectat ca locație pentru Solar Decathlon Europe 2019. Cu un bogat patrimoniu arhitectural și cultural, Szentendre este situat pe malul Dunării, nu departe de capitala Budapesta.

Solar Decathlon Europe 2019 va pune accentul pe simularea renovării clădirilor existente folosind tehnologii moderne și o combinație de materiale moderne și reciclate, concentrându-se în același timp pe confortul interior, designul gândit pentru patru anotimpuri și calitatea arhitecturală în integrarea noilor tehnologii și materiale.

Solr Decathlon 2019
bottom of page